God fortsättning

Då var 2013 kommen, för många betyder det just inte så mycket. Men för många kommer 2013 tyvärr att innebära fortsatt (eller nybliven) arbetslöshet, utförsäkring för sjukförsäkringen, fattigdom och att se på i förtvivlan medan Sveriges rikaste människor blir allt rikare och de fattiga blir allt fattigare. Allt detta för att vi har en regering som vill se ett trasigt Sverige. I Västerbotten har vi i dag ca 4000 arbetslösa som går utan arbetslöshetsförsäkring för att regeringen har förstört denna försäkring.
Regeringen som säger sig ta ansvar står bara och tittar på medans Sverige förfallen, och till råga på allt så är dom glada och nöjda över det. För detta är det Sverige som dom drömmer om. Ett Sverige med hög arbetslöshet, för att pressa ner lönerna. Ett Sverige med dåligt, helst inget "skyddsnät" alls, för man måste ju rycka sig själv i håret och förbättra sin situation. Och det måste man klara själv, man SKA inte ha något stöd, eller möjlighet att få de resurser man behöver för att kunna ändra på sin situation.
Det är skrämmande när man läser att Sverige, som väldigt många länder haft som förebilder, idag har ett av industriländernas sämsta arbetslöshetsförsäkring. Och det i syfte att pressa ner lönerna. Det blir inte heller bättre av att fackförbund idag tappar mark och går med på villkor som sänkta löner, försämrad pension och försämrade villkor bara för att behålla verksamhet.
Jag tycker att 2013 ska bli året som vi visar att vi inte länger accepterar detta. Det ska bli året när högern ska stå till svars för de helvete som dom har skapat för den Svenska underklassen. 2013 ska bli året när arbetarerörelsen reser sig och slår tillbaka!!!
(Blir förövrigt väldigt störd på att arbetarerörelsen märks som felstavat. :P)
Vänner, kamrater runt om i landet nu är det dags att visa att vi inte är nöjda med att moderaterna har tagit bord demokratin, ökat barnfattigdomen, bestämt att ingen kan vara sjuk mer än 6 månader, förstört vårat sociala skyddsnät, kastar iväg skattepengar, som du och jag betalar, till riskkapitalbolag inom offentlig sektor bara för att "betala tillbaka" för det ekonomiska stöd som dom fått av dessa bolag innan valet!! Mina vänner, Upp till kamp!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0