"Data licens"

Känns skönt på ett sätt att vara nere på mina "vanliga" typ 14 läsare. :) Dock kul att över 70 st unika läsare var in och tittade när jag hade det som jobbigast med gubben som kallar sig hyresvärd, healer voodoo och allt vad han nu håller på med. 
 
Nog om det, Snackisen om TV- licens för att ha dator... Jag känner att jag måste ta motstånd till den. Jag tycker att man ska betala TV-licens som det är idag, om man har TV mottagare. 
Dock, som en bekant skrev på facebook. Ska man ha argumentet att eftersom att jag har utrustning som skulle kunna användas för att ta del av tjänsterna, så ska jag måsta betala. Borde då inte alla som har en bil som kan köras fortare än 140km i timmen automatiskt bli av med körkortet då dom har utrustning som kan användas till det?
Eller att alla jägare blir fängslade för att dom har utrustning som kan användas till mord?
Eller kanske att de flesta föräldrar blir dömda för barnpornografi då dom har utrustning för att dela bilder och filmer på nätet??
 
Ska de vara så ska det väl ändå vara lika för alla? 
 
Ber om ursäkt redan nu om någon/några känner sig stötta av det jag skriver, tanken är bara att sätta perspektiv på det hela. 
Bara för att jag har en dator kollar jag inte på svt:s realtidsstreaming, bara för att jag har en bli som går 150km/h (inte för att jag har det nu, tror inte min bil går mer än 90 i bästa fall) så betyder det ju inte att jag kör så fort.
 
Ett alternativ är ju att göra som med exempelvis netflix, man får helt enkelt skaffa ett konto som man får betala en avgift för. 
 
Annars är kanske detta bara ett tecken på att regeringen har kastat ut för mycket pengar till de rika, och måste således ta in mer pengar från alla, så att de rika kan få ännu mer?

Gå vidare

Funderar på om/hur jag ska gå vidare med min hyresvärd. Ska man dra det till media? Eller ska man göra en polisanmälan? Eller ska man bara skita i det och vara glad att jag kommer mig här ifrån?
Tips och idéer mottages gärna. :)

Underbart!!

73 unika besökare och 116 läsare.. Tror aldrig någonsin att jag har varit så här poppis!! :P så nu vet ni det! Då vet alla ni 73 att ni måste fortsätta läsa min blogg... :)

Intressant ämne

Verkar som att hyresvärden är intressant, om jag kollar på antalet visningar på min blogg här så har det ökat med ca 200% :P Trevligt.
Då får jag hoppas att det fortsätter så.

Nu börjar jag i alla fall packa lite lätt så att man slipper sekten här så fort som möjligt!

Min hyresvärd

Måste börja med att säga att jag blev varnad av flera för denna hyresvärd. Men eftersom att jag tror gott om människor (och kanske är lite tjurig också) så flyttade jag ändå in. Det måste väl i alla fall ligga topp 3 på de värsta jag har gjort. Det började ganska snabbt med att man fick mail och "upplysningar" om att bland annat maxboxar ska sopsorteras, att jag inte kan parkera och att då min hyresvärd skulle lära mig detta. Vidare blir man först personlig påhoppad och i samma mening hotad av han, och anklagad för saker man inte gjort. Orkar inte dra hela historien om det.
Men vad som sen visar sig är lite spännande, när jag börjar ifrågasätta hans "makt" om att hela tiden träffas i mitt hem, och jag vill träffas i hans hem så går det verkligen inte för sig. Naturligtvis då går ju inte jag med på att träffas i mitt hem heller, finns ingen anledning att släppa in någon i mitt hem som vägrar släppa in mig i hans hem. Det tyckte gubben inte om så han letar reda på mina föräldrar och ringer upp dom för att ösa skit om mig på dom, bland annat då att jag vägrar möta han. När han blir konfronterad om detta så har gubben mage att säga att han ville bara veta om det var min far som han hade slagit upp på eniro!?!?! (Stalkervaring) Han verkar uppenbarligen tro att jag och mina föräldrar inte pratar med varandra.
När jag ifrågasätter det personliga påhoppet om att jag är full av hat och hans hot om att han skulle göra något åt det (exorcism, voodoo, sticka kniven i mig???? ja vad vet jag ) så skyller han helt enkelt på att det inte alls var jag, utan min blogg som var full av hat och att jag borde ta bort den.
Under vårt möte så ställer han sig upp och går mot mig på ett, som jag upplever det, hotfull sätt. När jag ifrågasätter det så säger han att det beror på min aura. Vilket jag inte riktigt förstod, gör min aura att han måste bli hotfull eller vad kan det stå för? Senare under samtalet så erkänner han att han ser saker som ingen annan gör (vanföreställningar??) Hur som haver så i slutändan kommer vi fram till att jag ska vara ute till den sista februari. Vilken lättnad.

Mina egna tankar runt detta är att de folk som bor kvar här mest troligt har blivit hjärntvättade av honom, och de ungdomar som bor här är nog på tok för rädda att på något sätt säga ifrån. Jag tänker mig bara om han kommer med sådana allvarliga hot utifrån att ha läst en blogg, vad kan han då göra om han ser något som han inte gillar???

Människa full av hat

Känns bra att en mer eller mindre frisk människa just gav mig diagnosen full av hat. Tur att denna vänliga själ skulle få bukt med mig...
Det känns riktigt creepy om jag ska vara ärlig. Jag som trodde att känslan inom mig var lycka och glädje, men ack så fel jag hade. Helt klart är jag för obildad i människans känslor då jag inte känner skillnad på hat och lycka.
Ack och ve, vad ska jag ta mig till. Du store ande, kan du snälla hjälpa mig??

Nä men lite allvarligt nu, jag anser mig inte vara full av hat, men om någon annan anser det så är det väl deras förlust att dom är blind för verkligheten.

Ha en bra dag så ska jag fortsätta min semester. :)

RSS 2.0