Det närmar sig

Valdagen kommer allt närmare. Och det känns som att vi kommer att få se en hel del pajkastning.
Läste nyss på aftonbladet hur (S) startar en attacksajt. Nu har ju media en tendens att överdriva saker och ting.

Det är bra att det kommer fram hur alliansen med moderaterna i spetsen har vilselett Svenska folket, trixat med ord och siffror. Men samtidigt så måste det komma någon form av svar, på hur vi ska göra det bättre... eller kanske inte ändå, jag menar det går ju som inte göra sämre. 
Lura Svenska folket, ignonrera beslut, och köra över alla andra pariter i Alliansen har ju varit (M)oderaternas taktik. Och se så bra det gått. Ökade klyftor, en skola i panik, minskade högskoleplatser, sämre anställningsvilkor osv osv. 

Anders Borg säger att han kommer att gå hårt på Magdalena Andersson för att hon var med och skapade "vilda västern", men Anders Borg har haft åtta(8) år på sig att göra något åt det, men inte gjort det och då måste man ju undra varför? 
Mest troligt är det ju så att; (M):s partistöd kommer från företag, och Svenskt Närligsliv bland annat, och dessa aktörer har ett särintresse av att råna Svenska folket på deras skattepengar, och därför har det inte gjorts något åt denna "Vilda västern" som finns inom välfärdssektorn. 

Lycka till Anders, gör som ni alltid gör inom moderaterna, skyll på sossarna och hoppas att ingen förstår att ni har haft 8 år på er att fixa till det sossarna "ställt till med". Vissa saker har ni ju ändå hunnit fixa till. Ni har ju fixat bidrag till företag, men både slaveri och och ekonomiskt bidrag för att ha dessa moderna slavar. Ni har sett till att vi i princip inte har någon som är sjuk. Och så har ni sett till att sparka på våra äldre, bara för att det är gamla. Det gick jävligt snabbt, men att försöka förbättra något det är inget som gått göra något åt. Utan då skyller ni bara på sossarna. Eller kanske bara Göran Persson. 

 

Men hur som hellst så känns det på något sätt mer seriöst än (M) kampanjen som innehåller rena och skära lögner. Men det får man inte prata om.... tydlgen.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0