LO

Känner att jag blir lite irriterad på LO ibland.
Ibland är det jävligt viktigt att påpeka att LO faktiskt bara har 14 medlemmar, dvs förbunden. Och ibland är det alla som är anslutna till ett förbund. Nu är det fan dags att skärpa sig!
LO säger i vissa frågor som exempelvis; det borde finnas ett LO medlemsskap där unga som jobbar inom flera olika avtalsområden borde kunna bli medlem innan den fått en stabilare änställning. Det går inte för att LO har bara 14 medlemmar. Men i nästa sekund går man ut och säger att LO tappar medlemmar.
Skärpning! Ska LO ha 14 medlemmar så är det fan 1 röst per medlem som gäller i sann demokratisk anda. Då kan man helt plötsligt inte börja räkna antalet medlemmar i förbunden, som i detta avseende inte har något med saken att göra. Det är som att säga i en styrelse att de som har flest barn ska ha mer att säga till om. De funkar inte så, så vad är då skillanden med LO???
Eller är det så att LO ska räkna alla medlemmar i de enskilda förbunden?? Då kan man vikta styrelsen. Men då måste man ju ta lite ansvar också.
Nä nu är det dags för LO att skärpa sig!! Visa att man har ett intresse av att hålla ihop kollektivet!
Bara så alla som läser vet kommer jag att skicka detta till LO med!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0