Nu går det uppåt

Det går uppåt för SAP nu! Hoppas det fortsätter så. Lite kul ändå att det fortfarande står så pass lite negativt om Stefan Löfven, undras hur lång tid media har tänkt gräva i hans förflutna för att hitta något. Och kanske viktigare, kommer media att gå ut och säga att typ "Vi har kollait igenhom hela hans liv och inte hittat något alls!" Personligen så tror jag inte att dom kommer att göra det. Snart kommer det nog att stå på löpsedeln. "Löfven bryter mot lagen" Och om man sen läser så kommer det att komma fram att för 20 år sedan så gick han mot röd gubbe.
Observera nu att allt detta är taget helt från min egen fantasi och har inga som hellst kopplingar till verkligheten, dvs den delen som har med löpsedel och artikel att göra. SÅ OM NÅGON FORM AV MEDIA MOT FÖRMODAN SKULLE LÄSA DETTA SÅ ÄR DET INTE SANT, DET ÄR BARA IRONI MOT ER! TRÅKIGT NOG BLIR JAG INTE FÖRVÅNAD OM DET VERKLIGEN SKULLE STÅ SÅ NÅN DAG FRAMÖVER HÄR.
KD ligger under riksdagsspärren på 4% SD backar. Vänstern backar och moderaterna ligger oförändrade. Det kan jag faktiskt inte förstå, att moderaterna som ljuger och ljuger, försämrar för det som har det sämst ställt och försvarar det med att inte ens räkna med dom i statestiken när det görs undersökningar.
Hur kan Svenska folket gå med på att våran regering fiser de 10% av begolkningen som har det sämst i ansiktet samtidigt som man kastar diamanter på de 10% som har det bäst. Fast de e ju klart, ingen av dessa grupper räknas ju.
Moderaterna och Mcdonalds som INTE samarbetar kan uppenbarligen inte samarbeta och skriva debattartiklar ihop... spännande. Varför kan då inte moderaterna bara visa var dom får deras pengar ifrån då?? För att visa att det inte finns några kopplingar mellan dom och hamburgerkedjan....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0