Inte mycket att komma med

Finns som lite att skriva om nu. Men jag blir lite störd när man läser i aftonbladet typ Dessa tjänar över 1 miljon per år. Vem bryr sig?? Är det för att de stackare som blivit utförsäkrade från frösäkringskassan eller haft svårt att ta sig in på arbetsmarknaden och blivit slavar under fas 3 ska kunna råna dessa personer eller? Tänkte att eftersom moderaterna inte har några avsikter om att hjälpa dessa personer så kanske aftonbladet har tagit saken i egna händer och "outat" rika människor.

Annars så är som moderaterna och regeringen ganska tysta av sig. Det ända jag sett på senaste tiden är ett förslag från våran kära lokalmoderat Andreas Löwenhöök som först ville att kommunen skulle bygga en saluhall, men har nu ändrat sig till att det är privata aktörer som ska göra det. Varför denna ändring kan man undra, men jag har inget svar på det.

Annars är det väl som vanligt, regeringen försöker maskera alla slag i ansiktet på arbetarklassen som det gjort och är stolta över. Förutom att dom börjat prata om att göra små förbättringar i A-kassan om jag inte är helt ute och cyklar. OM så skulle bli fallet (vilket jag inte tror) gissar jag att det kommer att bli enorma rubriker om hur mycket bättre dom har gjort det. Och då kommer alla att ha glömt att det var ju faktiskt dom som fukcade upp den från början.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0