Juletider, glädjens högtid... Eller?

Denna glädjens högtid ,då allt ska vara frid och fröjd, vill jag stanna upp en stund och blicka ut över Sverige. Jag vill ägna en tanke åt alla som kanske inte får en god jul, till barnen som lever i fattigdom, utfrysta av samhället, till ungdomarna som står arbetslösa, till de personer i låginkomstyrken, till våra sjuka som, om regeringen får som dom vill, ska agera labbråttor för att sortera bort oseriösa privata företag och automatiskt blir friska efter 6 månader, till våra äldre som sparkas i ansiktet av regeringen, straffbeskattas och även där ska vara labbråttor, till alla som hamnat utanför systemet.
Jag vill att vi alla stannar upp en stund i julstressen och tänker på dessa människor, en andel av den Svenska befolkningen som blir bara större och större. Att vi ser vad regeringen har ställt till med, i stället för att angripa problem så tycker regeringen att man ska få göra skatteavdrag för allmosor. I stället för att värna och bry sig om våra gamla så straffbeskattas dom av den enkla anledning att dom var med och byggde ett Sverige som inte moderaterna gillar, och ska därför straffas, plus att dom inte jobbar. Våra sjuka, som iofs, bara är sjuka i 6 månader, sen blir dom friska oavsett, men alla, utom Reinfeldt, vet att så ser inte verkligheten ut. Våra ungdomar, Sveriges framtid som regeringen inte tycker är värda något, i alla fall inte lika mycket som någon annan, utan jobba för 75% av en normal lön, halverade sociala försäkringar m.m m.m.
Våra barn, barnfattigdomen ökar och regeringen bara blundar.
Med detta sagt så hoppas jag att ni tar er tid att stanna upp och skänka en tanke till Sveriges befolkning, i ett hårt och kallt Sverige.

God jul och Gott nytt år allesammans!
Vi ses till nästa år, men glöm inte bort att kampen för ett bättre, varmare och trevligare Sverige aldrig vilar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0