Löwenhööks hat mot facket

Dagens arbete är inte lika som det var för 100 år sen. Och, förutom utvecklingen av samhället så har facket till stor del varit med och format det som vi har idag. Nu är allt på väg att raseras. Bara titta på en sån sak som att Andreas Löwenhöök, fd Fransson bjuder hit wall-mart, ett av världens största antifackliga företag. Detta bara för att moderaterna själva ska slippa bekämpa facket. Tänk så bra för dom om dom kunde få hit ett stort företag som tycker att facket är dåligt, exempelvis så får du inte jobba där om du är med i facket. Varför?? Jo för då kan dom hålla nere lönerna, vilket är precis vad moderaterna vill.
Löwenhöök med flera säger att det ska löna sig att arbeta, men samtidigt så diskriminerar man unga på arbetsmarknaden genom att prata i sänkta löner för ungdomar, då lönar de sig ju inte att arbeta, eller hur?
Facket är bra säger dom, men ändå så motarbetar dom oss med att försöka sig på lagändringar som gör det svårare för en person att få facklig information. Dom försämrar hela de välfärdssamhälle som arbetarna en gång byggt upp. Det är ingen slump att dom försämar arbetslöshetsförsäkringen, är det en låg ersättning måste folk ta ett jobb till lägre pris, vilket dumpar lönerna då jag inte kan kräva så mycket utan att vara rädd för att någon annan tar mitt jobb billigare.
Dom sänker resturangmomsen med motivering att det skapar jobb. Jag trodde det var efterfrågan som skapade jobb, jag trodde företag anställde när dom behövde folk och inte om dom fick sänkt moms. Då kan man ju undra vad som skulle hända om vi hade ett samhälle helt utan moms, då måste ju var ända kotte ha ett jobb, eftersom att det, enligt Löwenhööks gäng är momsen som styr hur många som får jobba. Men det blir ju bra, då får både alla unga jobb, samt att vi kan jobba tills vi är 75.
Löwenhöök vill slopa socialförsäkringspremien (arbetsgivaravgift) som både fack och arbetsgivarorganisation har kommit överens om att arbetsgivaren ska betala. Dvs pengar som går till sjukförsäkring, efterlevandepension m.m m.m. Vilket innebär att inte nog med att dom då går in och plockar ur DINA pengar, så blir du ju även sämre försäkrad. Men det är ju inte deras problem. Det är DITT problem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0