Pengar

Ber om ursäkt, men detta inlägg kom inte riktigt ut som de var tänkt
Måste börja med att säga; Dom fick också en flicka
Hur kan det INTE vara större än att en flicka som föds tvingas bli prinsessa?? Hon kommer ju hur som hellst att ha det bra, eller hur?? Vad kommer hända med denna familj, eller det verkar ju inte bli nån familj av det.
Idag kretsar ALLT runt pengar. Allt från sjukvård till överlevnad, allt handlar idag om pengar. Så vad är då pengar riktigt? Papperslappar eller "järnskrot". Ja egentligen. Vilket värde har pengar? Inget alls. Pengar är helt värdelösa, det är bara något som vi har blivit itutade att det har ett värde. Förr klarade man sig bra utan pengar, borde vi kunna göra idag med.
Dagens ekonomiska system bygger på att VI har en tro om att pengar är värdefulla. Men om alla slutar tro på pengar så finns det inget värde i det hela.
Kolla på spainien till exempel. Där sker det mer och mer byteshandel, just för att pengar har ställt till det så mycket. Pengar skulle man säga är roten till mycket ont. Typ moderater. Om det inte fanns pengar som kunde förrödelas till dom som redan hade det bra så skulle inte moderaterna existera. (Kanske att dom hittar på något annat för att försöka strida mot jämlikhet och rättvisa men de vet vi inte.)
USA:s krigande för att få tillgång till olja skulle mest troligt inte finnas, eftersom att i min pengafria värld så skulle alla få ta del av det dom behövde. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0